Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata napisze tylko jedno-dziekuje,ze jako jedyna mamuska forumowa mialas odwage to napisac Wielka buzka za to Twoja wypowiedz w pelni oddala Twoja dojrzalosc i kulture osobista,ktorej tu niestety pewnej osobie brak Oj chyba jako jedyne nie zostaniemy zaproszone na kolejna kawusie i ciasto do Naszej krolowej forum No normalnie tylko kupic zyletke i sie pochlastac z zalu Ale nie martw sie-ja tez umiem piec ciasta i w razie czego zapraszam ANDZIAOSLO dzieki i pozdrowionka dla Ciebie i wiesz kogoMilusiego dzionka kobietki!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Nana, wydaje mi si ze Daris napisala nie o Twoim synku, ale o Gabrielu z forum, ktory wszedzie komentuje rozne wpisy (znany z koloru fioletowego)... Mozesz w forum zobaczyc (np. strejk bierny i inne bzdety).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ale ty nana jestes glupsza niz myslalam
Nic mi do twojego syna pipo!
Chodzilo mi o to ze piszesz tak samo na kolorowo jak znany wszystkim pan Gabriel z forum,ale afere zrobilas a wogole nie zaczailas hahahahahahaahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a tak w ogóle to dzien dobry u mnie dzis super pogoda tylko troszke wieje na plusie temperatura ja pędze dzis na pierwsze spotkanko z mamusią z Lillestrom,mam nadzieje ze sie nie zgubimy z Olusiem bo nas tata zabije a Oli pozna nowego kumpla i tez dwumiesięcznego hihihi a co do ciast to mi najlepiej wychodzi ptasie mleczko na biszkopcie z galaretką haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kalba ty jedna inteligentna hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
hej hej wszystkim , witam nowa mamusie

ee kurcze wieczorem nie czytalam i znow nie wiedzialam o co chodzi...

co do ciast to ja moze tez cos upieke ale dopiero na urodziny hehe tak to nie mam kiedy

u nas dzis piekna pogoda wiec idziemy na spacerek i na jakies zakupy

Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A i dziewczyny nie wiem czy mam sie bac czy nie... od polowy listopada mam zalozona ta spiralke, pierwszy okres dostalam normalnie, drugi dzien przed terminem ... a 3 - wczoraj minelo 10 dni jak mialam dostac @ , brzuch mnie pobolewal ale nic , wczoraj pojawila sie mala plamka i koniec a dzis jest mi od rana nie dobrze ... pocieszam sie tym ze ide na kontrole i ze wczoraj byla ta plamka, ale nie wiem co myslec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Daris, rocznik 1987 chyba tak ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry zapowiada sie fajny dzionek moj OSKI spi sobie na balkonie a ja mam chwilke dla siebie oooojjjj zjadło by sie kawałek ciacha WCZORAJ UPIEKŁAM TORCIK I OBESZŁAM SIE SMAKIEM NO CÓZ WAGA NIE KŁAMIE MAM SPORA NADWAGE I NAJWYSZY CZAS SIE Z TY ROZPRAWIC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok